Käyttökokemus Choco Lite

Nicole Megans Budapest Tuotteen käytön yleiskatsaus

Kuva tölkeistä juoman kera, kokemus Choco Liten käytöstä

Olen 35-vuotias. Jo tässä iässä aineenvaihdunta toimii hitaasti. Kuusi kuukautta sitten painoin 90 kg ja korkeus 168. Ystäväni neuvoi minua ostamaan Choco Lite -suklaa-cocktailin verkkosivustolta. Hänen avulla hän pääsi eroon 23 kilosta 2 kuukaudessa. Tilasin juoman valmistajalta verkkosivustolta, operaattorit kertoivat minulle yksityiskohtaisesti tuotteen käytöstä ja antoivat neuvoja sen käytöstä. Maksoin postitse.

Tietoja Choco Litestä

Suklaajuomat ovat tehokas tapa laihtua ja päästä eroon selluliitista. Tämä on erittäin terveellinen juoma, joka sisältää monia ravintoaineita ja vitamiineja. Tuote ei ole ravintolisä, se on valmistettu luonnollisten sokerikorvikkeiden pohjalta, jotka ovat täysin vaarattomia diabeetikoille. Luin nämä tiedot valmistajan virallisilta verkkosivuilta.

Kuvia ennen painonpudotusta ja sen jälkeen, kokemus Choco Liten käytöstä

Sinun on myös tilattava tavarat luotettavilta toimittajilta, koska markkinoilla on paljon väärennöksiä. Sinun on otettava cocktail aterioiden jälkeen tai aamulla ennen aamiaista. Muutama tl tulisi laimentaa 200 ml: lla vettä. Juoman on oltava väriltään tummanruskea ja miellyttävän suklaan tuoksu.

Sovelluksen tulokset

Kokemukseni suklaan ravistelun käytöstä on vain positiivista. Hoidon kulku on kuukausi lyhyen tauon kanssa. Painoin 90 kg, cocktailin ottamisen yhteydessä menetti 12 kg kuukaudessa. Vyötäröltä peräisin oleva rasva on huomattavasti kadonnut, ihon kunto on parantunut. Iltaisin harrastin vesiaerobicia. Minusta tuntuu hyvältä, olen hyvällä tuulella, tunnen keveyttä koko kehossani. Olen tyytyväinen tulokseen ja suosittelen sitä kaikille!