Käyttöohjeet Choco Lite

Choco Lite -tuotteen käyttöohjeet

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Kuinka juoda Choco Lite laihtumiseen Cocktail

Suklaa-cocktailin testit intensiivistä ja tehokasta laihtumista varten Choco Lite tehtiin terveellisen ravitsemuksen instituutissa. Vapaaehtoisia oli 1000 miestä ja naista 20-60-vuotiaana. Tutkimuksen aikana tehtiin seuraavat muutokset:

  • viikko nielemisen jälkeen kaikki vapaaehtoiset painoivat 7 kg painosta
  • Vielä viikon kuluttua vapaaehtoiset laihtivat 8 kg.

Mutta tämä ei ole läheskään ainoa tehty tutkimus. Toisen ruokavalion aikana 30 naista, jaettu kahteen ryhmään, otti suklaajuomia. Ensimmäinen ryhmä otti Choco Liten, kun taas toinen otti tavallisen suklaajuoman. Testitulokset olivat seuraavat: ensimmäiset 5 naista, jotka ottivat uutuuden, jättivät hyvästit 6 kg: lle, kun taas he eivät tunteneet nälkää, mikä vaikutti energiaan ja erinomaiseen mielialaan. Jokaisessa juomapaketissa näet valmistus- ja käyttöohjeet. Suklaa-cocktailin kulku kestää kahdesta viikosta kuukauteen. Ensimmäisen kurssin jälkeen huomaat, että hahmosi ja terveytesi ovat parantuneet. Taikajuoma auttaa sinua pääsemään eroon ylimääräisistä kiloista, eliminoimaan tulehduksen ja vaikuttamaan systeemisesti kaikkiin elimiin. Choco Liteä suosittelevat Suomen johtavat ravitsemusterapeutit. Suklaa-cocktaililla laihtumiseen ei ole sivuvaikutuksia, ei ole vasta-aiheita, mutta sitä ei voida käyttää seuraavissa tilanteissa:

  • jos sinulla on allerginen reaktio
  • jos kyseessä on henkilökohtainen suvaitsemattomuus lääkeaineita varten,
  • raskauden ja imetyksen aikana,
  • kohonnut verenpaine,
  • Alle 16-vuotiaat eivät saa käyttää
  • -tabletteja.

Työkalun käyttäminen

Cocktail tulisi ottaa aamulla tai iltapäivällä, koska sillä on virkistävä vaikutus. Erinomainen hyvinvointi ja lisääntynyt suorituskyky seuraavat sinua koko päivän. Kaada kiehuvaa vettä muutaman tl päälle. Odota 30 minuuttia. Tänä aikana voit syödä jotain, koska suklaa-cocktailia ei kuluteta tyhjään vatsaan.

Kun olet suorittanut ensimmäisen kurssin, sinun on pidettävä tauko kuukaudessa. Ensimmäisen kuukauden aikana pääset eroon 10 kilosta tasapainoisella ruokavaliolla. Jos haluat menettää enemmän kiloja, käytä sitten juoman kanssa. Tätä varten sinun on käytettävä 30 minuuttia päivässä.